DANCE SPORT WEEKEND   

 12-14 Юли, Созопол

Дата: 12.07.2019 до 14.07.2019

Място: клуб Хедон

Цена:

 • една тренировка – 26лв
 • пакет от две тренировки – 48лв
 • пакет от четири тренировки – 88лв

СПОДЕЛЕТЕ с нас един различен уикенд в който ще спортуваме и танцуваме на фона на морски пейзаж в компанията на красивите сутрешни вълни и в очарованието на нощта! Преживяването е неповторимо, а резултатите са удоволствие за тялото и всички сетива! Ще танцуваме на пясъка и ще се учим как да се свържем с вътрешната ни сила, енергията на тялото, волята на ума, любувайки се на себе си и на морския бриз! Ще практикуваме нови техники, които разкриват потенциала ни, ще усетим женствеността си,телата си и техните възможности в прегръдката на удивителна морска атмосфера и вдъхновяваща музика!

НОВА УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ от спортни комплекси, танцови стъпки, Latin, Afro, Deephousemusic&AfterdrinkBeachParty, лятно настроение, свежи, тонизиращи коктейли, нови усещания и зареждащи преживявания!

Тренировъчна програма
AFRO CARDIO DANCE & DANCE BODY STRONG 
DANCE BODY FLOW &LATIN DANCE AEROBICS

 • 12-ти Юли, Петък от 20:00 – 21:30
 • 13-ти Юли, Събота от 08:00 –09:30
 • 13-ти Юли, Събота от 21:00 – 22:30
 • 14-ти Юли, Неделя от 08:00 – 09:30Подарък от нас към всяка тренировка  EnergyHealthyCocktail (свежа комбинация от лимон,портокал, джинджифил, домашен мед и мента)🔸DANCEBODYFLOW🔸 грациозна, плавна, женствена и пластична

  Постепенно преливащи нежни и чувствени танцови движения в съчетание със спортни упражнения и задържащи пози за сила и издръжливост. Вдъхновяващо съчетание между нежната женска природа и красотата на танца и волевата спортна и целеустремена енергия!Развива се усещане за баланс и равновесие, чувство за ритъм и танцувалност и се свързваме със своята женственост и самочувствие! Движенията се изпълняват бавно и плавно със задържане на определени стречинг пози. Заземяваме се енергийно и физически по време на практиката,развиваме женственост и сетивност, грациозност и пластика с този уникален танцово- спортен формат!

  🔸DANCEAEROBICS🔸динамична, зареждаща, амбициозна и спортна

  Абсолютен фаворит сред аеробните спортни програми DANCEAEROBICSна DIVAZONE е едно динамично и зареждащо спортно-танцово преживяване! Атрактивна комбинация от вдъхновяваща музика, спортни упражнения и танцови стъпки. Програмата налага амбициозно темпо, което може сами да регулирате с помощта и контрола на вашия инструктор. Натоварват се различни мускулни групи  и определено ще усетите резултат, който ще ви накара да се усмихвате доволно пред огледалото! Тонус, усмивка, спортен заряд, танцов полъх и приповдигнато настроение! Динамична и спортна програма за амбициозните дами,които искат да съчетаят предизвикателството за ума и тялото с резултати!

  🔸DANCEBODYSTRONG🔸 бавна, силова, стречинг и чувствена

  Уникална комбинация от бавни, плавни танцови елементи, съчетани със спортни и стречинг упражнения които загряват и заздравяват тялото по един приятен и различен начин. Ритмична спортно-танцова програма за жените които обичат нестандартните комбинации. Коктейл от танцови елементи и комбинации, спортни упражнения, разтягане, йога упражнения, стречинг пози миксирани с въздействаща музика. Движенията и упражненията се изпълняват по музика в редуване на различно темпо и ритъм на изпълнение. Често част от движенията и упражненията се изпълняват с гирички или тежести за ръцете за максимален ефект като натоварване и красива мускулатура.

  🔸CARDIODANCE🔸ритмична, игрива, енергична и ефективна

  Интензивна, спортно-танцова програма, която игриво съчетава кардио комплекси, спортни упражнения с танцови стъпки и комбинации в определен стил –LATIN, AFRO или DISCODance.Тренировката изисква движенията да се изпълняват в определено темпо. Натоварването може да се редуцира и контролира от всеки участник спрямо целите и желанията му. Гиричките се превръщат в най-добрите ни приятели в това спортно предизвикателство винаги готови за поредната доза спортна авантюра и верни партньори в постигане на поставените цели. Програмата е амбициозна като концепция, натоварва всички мускулни групи, зарежда и тонизира цялото тяло и гарантирано повдига настроението!Ритмична и динамична тренировката се превръща в адреналин за тялото и еликсир за ума