Турция – Одрин 1 ден шопинг

Дата: 19.09.2020г
Продължителност: 1 ден
Транспорт: автобус
Цена: 28.00лв

ПРОГРАМА:
Отпътуване в: 05:00 ч. по направление Созопол –Равадиново-Черноморец – ГКПП Малко Търново-Дерекьой – Едирне / Одрин.  Преминаване на българо-турската граница на ГКПП Малко Търново / Дерекьой. Пристигане в бившата столица на османската империя – Одрин,  известен не само като град на пехливаните (мазните борби) и плодови сапуни, но и като град на шопинга. Посещение на склад за перилни, почистващи и др. стоки. Свободно време в центъра на града за разходка и покупки. Посещение на  МОЛ „ERASTA” –  магазини от всеки тип и за всеки вкус – DE FACTO, LC WAIKIKI, COLIN’S, H&M, KOTON, PIERE CARDIN, MAVI, ADIDAS, хипермаркет MIGROS и др.Посещение на Синия пазар и Марги аутлет. Възможност за посещение на фирмен магазин за обувки. Отпътуване за България, преминаване на границата и пристигане на населени места вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:  транспорт с комфортен автобус, пътни и  гранични такси, паркинг; представител на туроператора и екскурзоводско обслужване на български език по време на пътуването; медицинска застраховка при пътуване в чужбина „Асистанс” за лица до 65 години.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: разходи от личен характер

Цена за деца до 10 години – 22.00лв

Необходими документи:   международен паспорт с данни за валидност не по-малка от 60 дни от датата на влизане в р. Турция.  Лицата под 18 г.,   пътуващи сами, без придружител, с единия от родителите си или с придружител, който не е техен родител,   освен    международен паспорт СЕ представя и нотариално заверена Декларация за Съгласие, съответно от единия или двамата родители. 

Документи, необходими за деца, които пътуват сами, с единия родител или с придружител, който не е родител –   паспорт, оригинална декларация за родителско съгласие и нейно копие и копие на акта за раждане на детето,  задължително   да се носят по време на пътуването. 

За осъществяване  на пътуването е необходим минимален брой от 15 пълноплащащи туристи;  Срокът за уведомяване  за неосъществяване на пътуването, поради недостиг на минимален брой туристи е 2 дни, преди датата на отпътуване

Начин на плащане:   заплаща се пълният размер на сумата и се сключва договор за организирано пътуване.

Турция:   няма визи за български граждани; забранено е пушенето на закрити обществени места; носенето на маски в р. Турция е задължително   *   Валутен курс:   1,00 TRL ≈ 0,25 лв. / Към 10.09.20 г.; 

6 + 12 =