Къркларели (Лозенград) 1ден шопинг

Дата:  23.09.2020
Продължителност: 1 ден / 0 нощувки
Транспорт:  автобус
Цена:  25.00 лв.

Програма

ОТПЪТУВАНЕ НА 23.09.2020 (сряда) в 06:00 ч. – Созопол – Равадиново – Черноморец – ГКПП М. Търново / Дерекьой – Къркларели (Лозенград).
Посещение на:
– Склад “Бизим” (перилни и почистващи препарати, зехтин, хранителни и промишлени стоки);
– Лозенградския сряда пазар
 – хипермаркет “Мигрос”
Свободно време в центъра на града за разходка и покупки.
17:00 ч.– отпътуване за България.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:   транспорт с комфортен автобус; пътни и гранични такси; паркинг;представител на туроператора и екскурзоводско обслужване на български език по време на пътуване; медицинска застраховка при пътуване в чужбина „Асистанс” за лица до 65 години.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: разходи от личен характер

Цена за деца до 10 години – 20.00лв

Необходими документи:  международен паспорт с данни за валидност не по-малка от 60 дни от датата на влизане в р. Турция.  Лицата   под 18 г.,  пътуващи сами, без придружител, с единия от родителите си или с придружител, който не е техен родител,  освен   международен паспорт СЕ представя и нотариално заверена Декларация за Съгласие, съответно от единия или двамата родители. 

Документи, необходими за деца, които пътуват сами, с единия родител или с придружител , който не е родител –  паспорт, оригинална декларация за родителско съгласие и нейно копие и копие на акта за раждане на дете, задължително  да се носят по време на пътуването. 

За осъществяване на пътуването е необходим минимален брой от 15 пълноплащащи туристи Срокът за уведомяване за неосъществяване на пътуването, поради недостиг на минимален брой туристи е 2 дни, преди датата на отпътуване

Начин на плащане:  заплаща се пълният размер на сумата и се сключва договор за организирано пътуване.

   Турция:  няма визи за български граждани; забранено е пушенето на закрити обществени места; носенето на маски в р. Турция е задължително  *  Валутен курс:  1,00 TRL ≈ 0,25 лв. / Към 10.09.20 г .; 

 

 

Галерия