СОЗОПОЛ – ХОТЕЛ РАДИК

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

ХОТЕЛ РАДИК

Номер на офертата: 32

 

Хотел Радик се намира в центъра на новия град, на 50м от централния градски плаж. От хотела се открива прекрасна гледка към морето и стария град. Разполага със собствена градина с басейн.

Местата за настаняване са: два апартамента за четирима – всекидневна, с кухненски бокс и две самостоятелни спални; апартамент за трима – всекидневна кухненски бокс и спалня; стая с едно легло, останалите стаи са двойки и тройки. Някои са с изглед към морето.

Във всички помещения, с изключение на единицата има климатик и хладилник. Всички стаи и апартаменти са със самостоятелен санитарен възел и телевизор с кабелна ТV.

 

 

 

ЗА ЗАПИТВАНЕ ИЛИ РЕЗЕРВАЦИЯ: КЛИКНЕТЕ НА КОНТАКТИ И ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМА ЗА СЪОБЩЕНИЯ

 

 

 

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.