В.ТЪРНОВО – ШИПКА – ЕТЪРА

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

В.ТЪРНОВО - ШИПКА – ЕТЪРА

Номер на офертата: 88

 

В.ТЪРНОВО - ШИПКА – ЕТЪРА

 

всеки четвъртък

 

07:00 Отпътуване от Созопол. Пристигане в Казанлък.

Посещение на „Дома на Розите”. Дегустация на продукти на розова основа. Обяд в Казанлък в р/т „Магнолия”. Отпътуване за с.Шипка. Посещение на църквата “Рождество Христово” и криптата. Отпътуване за Етъра. Разглеждане на етнографския комплекс под открито небе Етър.

14:30-15:00 Отпътуване за Велико Търново. Посещение на крепостта Царевец. Свободно време за разходка. Късно следобедно отпътуване обратно.

 

Цена: 125.00лв                            Деца до 12г. 63.00лв

 

Възможност за отпътуване от Китен, Приморско, Бургас.

 

 

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.