СОЛЕНА ЛАГУНА

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

СОЛЕНА ЛАГУНА

Номер на офертата: 80

 

От 05.06.2023 - Всеки ПОНЕДЕЛНИК организираме един различен предиобед, съчетаващ полезното с приятното: плаж, море, луга кални бани Атанасовското езеро зове :-)

 

Сутрешно отпътуване към Атанасовското езеро, разположено в покрайнините на Бургас.

 

От древни времена привлича с природните си дадености посетители от цял свят. Пясъчната коса, разделяща езерото от морето, е любимо място за слънчеви бани на Бургазлии и туристи, а потапянето и престоя в басейните с целебна кал и луга е доказано ефективен лечебен и релаксиращ метод, използван от дълбока древност и в наши дни.

 

Възможни начални/крайни пунктове: Китен, Приморско, Аркутино, Св.Тома, Дюни, Созопол, Черноморец, Бургас.

 

Цена от начална/крайна спирка: Созопол Черно море

възрастен: 38.00 лв

дете до 11.99г: 20.00 лв

 

Цената включва:

Двупосочен транспорт, тур. застраховка, входен билет и такса, водач от агенцията по време на пътуването.

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.