РУМЪНИЯ: ЗАМЪКА НА ДРАКУЛА 2 ДНИ/ 1НОЩ

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

РУМЪНИЯ: ЗАМЪКА НА ДРАКУЛА 2 ДНИ/ 1НОЩ

Номер на офертата: 143

 

 

1-ви ден

 

04:30 Тръгване от Слънчев бряг с автобус. Минаване през Русе за Румъния - Дунав мост. Митнически формалности и пас-контрол на границата. По пътя-почивки за тоалетна. Панорамна обиколка на Букурещ-първа част.Свободно време за обяд. Тръгване за Синая.

Пристигане в Синая.Настаняване в хотел 4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

 

2-ри ден

 

Закуска –шведска маса в ресторанта на хотела. Посещение на Синайския манастир. Тръгване за Бран.

Пристигане в Бран. Посещения на ловната резиденция на граф Влад Цепеш – замъка на  ДРАКУЛА.

Отпътуване за Синая. Посещение на двореца Пелеш – източният Версай.

16:00 Тръгване за България. Панорамна обиколка на Букурещ-втора част. Фотопауза за снимки пред Парламента. Късно вечерно пристигане.

 

Цената включва: транспорт с туристически автобус/микробус, входни билети за включените в програмата обекти, нощувка, вечеря, закуска, обяд, водач от агенцията, медицинска застраховка.

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.