РОПОТАМО – ПРИКАЗЕН ЗАМЪК

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

РОПОТАМО - ПРИКАЗЕН ЗАМЪК

Номер на офертата: 116

 

СОЗОПОЛ - РОПОТАМО - ПРИКАЗЕН ЗАМЪК

 

от 10.05.2023 - Всяка сряда ранно следобедно отпътуване за Ропотамо - резерват със строго охраняем режим. Релаксираща разходка с лодка по река Ропотамо. Отпътуване за приказния замък" Влюбен във вятъра", спечелил многобройни призове позиционирайки се на световната сцена за архитектура, изкуство и атракции. Разглеждане на комплекса, свободно време за разходка и фото. Отпътуване обратно.

 

Цена от начална/крайна спирка: Созопол Черно море

 

възрастен: ,,,,,,,,,,,,лв дете до 12г: ,,,,,,,,,,,,,лв

 

Цената включва: транспорт, екскурзовод, билет за разходка с лодка по река Ропотамо, входен билет за замъка.

 

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.