ГР. СОЗОПОЛ, ПОЧИВКА В ХОТЕЛ АПОЛИС***

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

ГР. СОЗОПОЛ, ПОЧИВКА В ХОТЕЛ АПОЛИС***

Номер на офертата: 36

 

Хотел Аполис е разположен в новата част на гр. Созопол на приблизително 70 м от плаж Хармани и на около 100м от Арена Созопол. На своите гости хотелът предоставя избор за настаняване от 29 стаи, 3 апартамента тип мезонет и 2 студия; басейн с чадъри, шезлонги и обособена детска част, ресторант, рецепция, безплатен wi-fi, детска площадка и платен паркинг.

 

Апартаментите тип „мезонет” се състоят от две стаи, разположени на два етажа. На първия етаж е разположен хол с климатик, санитарен възел и тераса. На втория етаж се намира спалня с климатик и санитарен възел.

Всички стаи и апартаменти имат тераси, климатик, телевизор, минибар, комфортна мебел, бани със санитарни възли и всичко необходимо за Вашия пълен комфорт.

 

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.