ПЛОВДИВ – СОФИЯ – РИЛСКИ МАНАСТИР – РУПИ – МЕЛНИК

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

ПЛОВДИВ - СОФИЯ - РИЛСКИ МАНАСТИР - РУПИ - МЕЛНИК 2 ДЕНА / 1 НОЩУВКА

омер на офертата: 107

 

ПЛОВДИВ-СОФИЯ-РИЛСКИ МАНАСТИР-ВАНГА-МЕЛНИК-   2 дена / 1 нощувка

 

отпътуване всеки четвъртък

 

1 ДЕН:

06:30 Отпътуване от Созопол. Попътни почивки. Пристигане в гр. Пловдив. Туристическа програма "Старинен Пловдив" Обяд. Отпътуване за София. След пристигане в столицата, посещение на храм - паметника “Александър Невски”, Руската църква, Парламента и др. Свободно време. Отпътуване за Рилски манастир. Настаняване в хотел. Свободно време, вечеря, нощувка.

 

2 ДЕН:

Закуска. Разглеждане на манастирския комплекс. Отпътуване за Рупите. Посещение на манастира „Св. Петка”, създаден от пророчицата Ванга. Свободно време за Фото пауза. Отпътуване за Мелник. Обяд. Свободно време за разходка из града.

16:00 - Отпътуване обратно.

 

ЦЕНА: 240.00лв             ДЕЦА: 130.00лв

Възможност за отпътуване от: Китен, Приморско, Бургас.

 

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.