ВИЛА ПЛАДА ВЮ – ГРАМАТИКОВО

TYPOLOGIES

Пътуване

DIFFICULTY

MIN. AGE

ВИЛА ПЛАДА ВЮ 1

Номер на офертата: 23

Вид: Частна квартира

Курорт: Село Граматиково

 

Вилата е подходяща за делник и празник.

 

Разположена е близо до центъра на селото. Обзаведена е уютно и практично - една успешна комбинация на старовремски стил и съвременни удобства. Състои се от партер и етаж. На партера са разположени: "МЕХАНАТА", това е голяма стая с телевизор, миндери, столове, голяма правоъгълна маса и КУХНЕНСКОТО помещение оборудвано с шкафове, хладилник, готварска печка, съдове прибори и чаши за минимум 10 човека, микровълнова, пералня кухненска мивка, баня и wc.

На етажа са разположени спалните помещения. Това са самостоятелни стаи, съответно: за двама ( две самостоятелни единични легла), за трима (спалня и единично легло), за четирима (спалня, единично легло и допълнително легло). Във всяка стая има телевизор.

Отоплението е локално парно и климатици. Топла вода има в санитарните помещения и кухнята.

Достъпа до етажа е чрез външно стълбище.

 

Възможност за организиране на екскурзия до Къркларели (Лозенград), Едирне (Одрин), Истанбул.

 

Вилата функционира целогодишно.

Подходяща е както за дългосрочно наемане, така и за уикенди, ваканции, семейни тържества, юбилеи, увеселителни мероприятия и други.

Отдава се без хазяи.

 

Цена за делнични и уикенд нощувки - 280,00лева/нощувка, при минимум две нощувки.

За официални празници цената е по-висока от посочената и е в зависимост от продължителността на резервацията.

 

ЗА ЗАПИТВАНЕ ИЛИ РЕЗЕРВАЦИЯ: КЛИКНЕТЕ НА КОНТАКТИ И ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМА ЗА СЪОБЩЕНИЯ

Карта

Ден по Ден

Ден 1 - Отпътуване в 05.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” 10

Ден 2 - Закуска. Свободно време или мероприятия срещу доплащане

Разходка с кораб по Босфора, обиколка “сърцето на Истанбул“; посещение на двореца Топ Капъ или хълма Чамлъджа и МОЛ Уотъргардън с танцуващите фонтани. Нощувка.

Ден 3 - Закуска. Свободно време или мероприятие срещу доплащане

Джамия Сюлеймание и хълма Пиер Лоти или посещение на двореца Долмабахче. До 12.00 ч. Освобождаване на хотела. Отпътуване. Посещение на ТЦ „Форум Истанбул”, един от най-големите по рода си в Европа, където са представени магазини на над 280 фирмени марки. Тук е и изключително красивия аквариум „SEALIFE” /бившия „Тюркуазу”/, представящ над 15 000 вида морски животни, включително и най-голямото семейство от тигрови акули в Европа, с най-големия подводен тунел за наблюдение на рибите – 83 м. В близост са магазини IKEA и DEKATLON. Отпътуване и кратък престой в центъра на Лозенград. Преминаване през ГКПП Малко Търново - Дерекьой и късно вечерта пристигане в Бургас.