ЗА НАС

ВАШИЯ ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР В ТУРИЗМА ОТ 1998!

Нашата мисия е да Ви помогнем да откриете красотата на света, като същевременно се грижим за Вашето удобство и безопасност. Нашите професионални туристически консултанти имат голям опит в индустрията и ще Ви помогнат да изберете най-доброто пътешествие за Вас.

Ние сме горди от това, че предлагаме персонализирани туристически програми, които отговарят на Вашите индивидуални нужди и предпочитания. Независимо дали търсите романтичен уикенд в Париж, семейна почивка на плажа или приключенско изживяване в Азия, ние сме тук, за да Ви помогнем да го постигнете.

Нашата компания е посветена на качественото обслужване на нашите клиенти. Ние сме готови да се погрижим за всички детайли, свързани с Вашата почивка, за да се уверим, че тя ще бъде незабравима. Ние работим с водещи хотелиери и доставчици на услуги, за да Ви предоставим най-доброто качество на услугите.

Фирма „Дафи“ е основана през 1998 година. Тя е лицензиран туристически агент и туроператор. Агенцията се е утвърдила на българския и международния пазари, благодарение на високия си професионализъм и лоялност към своите партньори, групови и индивидуални клиенти. Приоритет на фирмата е лоялност, почтеност и максимално удовлетворяване на всеки потенциален и реален клиент и бизнес партньор.

Amazing Cities

PROMOTIONS

Best Resorts

LAST MINUTE

Cool Landscapes

PHOTOGRAPHY

Осъществяваме мечти от 1998г.

25

ГОДИНИ В БИЗНЕСА

10

ДЕСТИНАЦИИ

2337

ОСЪЩЕСТВЕНИ ПЪТУВАНИЯ

9855

ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ

Ние предлагаме широка гама от круизи и морски забавления, които са подходящи за всеки вкус и бюджет. От елегантни кораби до уникални морски приключения, ние ще Ви помогнем да откриете най-доброто решение за Вашето круизно пътешествие.

Круизи

Ние предлагаме екскурзии и почивки в България, където ще можете да откриете красотата на нашата страна. Нашите предложения включват посещения на най-известните забележителности, като градове, курорти, исторически забележителности и много други. Организираме както групови, така и индивидуални туристически програми, като Вашето удобство и забавление са наш приоритет.

Почивки в България

Ние предлагаме екскурзии и почивки в чужбина, които ще Ви помогнат да откриете красотата на света. Нашите предложения включват посещения на най-известните забележителности, като градове, музеи, плажове и много други. В зависимост от Вашите предпочитания, можем да организираме индивидуални туристически програми, като същевременно се грижим за Вашето удобство и безопасност.

Пътувания в Чужбина

Ние осигуряваме трансфери и транспорт до всички наши дестинации, за да се уверим, че нашите клиенти ще имат най-удобното пътуване. Предлагаме разнообразни възможни за транспорт, като например коли под наем, автобуси, луксозни лимузини и други. Нашите превозни средства са модерни, комфортни и със сигурност ще Ви предоставят приятно преживяване по време на транспортирането.

Трансфери и Транспорт