Вила Плада Вю 1

Номер на офертата: 23
Вид: Частна квартира
Курорт: Село Граматиково

Вилата е подходяща за делник и празник.
Разположена е близо до центъра на селото. Обзаведена е уютно и практично - една успешна комбинация на старовремски стил и съвременни удобства. Състои се от партер и етаж. На партера са разположени: "МЕХАНАТА", това е голяма стая с телевизор, миндери, столове, голяма правоъгълна маса и КУХНЕНСКОТО помещение оборудвано с шкафове, хладилник, готварска печка, съдове прибори и чаши за минимум 12 човека, микровълнова, пералня кухненска мивка, баня и wc.
На етажа са разположени спалните помещения. Това са самостоятелни стаи, съответно: за двама ( две самостоятелни единични легла), за трима (спалня и единично легло), за четирима (спалня, единично легло и допълнително легло). Във всяка стая има телевизор.
Отоплението е локално парно. Топла вода има в санитарните помещения и кухнята.
Достъпа до етажа е чрез външно стълбище. Възможност за организиране на екскурзия до Къркларели (Лозенград), Едирне (Одрин), Истанбул
Вилата функционира целогодишно.
Подходяща е както за дългосрочно наемане, така и за уикенди, ваканции, семейни тържества, юбилеи, увеселителни мероприятия и други.
Отдава се без хазяи.
Цена за делнични и уйкенд нощувки -200,00лева/нощувка, при минумум две нощувки. За официални празници цената е по-висока от посочената и е в зависимост от продължителността на резервацията.

ЗА ЗАПИТВАНЕ ИЛИ РЕЗЕРВАЦИЯ: КЛИКНЕТЕ НА КОНТАКТИ И ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМА ЗА СЪОБЩЕНИЯ
796
797
800
801
802
803Частни квартири в България - Сoзопол:

Частни квартири в Село Граматиково:
© DafiTravel.com ; Designed by: CheapestDesign.com Начало | За нас | Оферти | Контакти | CP