Горещи оферти:
хотел Флагман - ALL INCLUSIVE
Номер на офертата: 9
Курорт: Сoзопол
Хотела е с уникална архитектура на акостирал кораб. Намира се в новата част на гр. Созопол на 30 м. от плаж Харманите.
хотел ХОЛИДЕЙ
Номер на офертата: 12
Курорт: Сoзопол
Хотел Холидей се намира в новата част на град Созопол и предлага три апартамента, една тройна стая, две двойни стаи и две стаи 3+1.
хотел КРИСТИАН
Номер на офертата: 10
Курорт: Сoзопол
Хотел "Кристиан" се намира в новата част на Созопол. Разположен е на тихо и спокойно място на около 300 м от плаж "Харманите".
хотел РАДИК
Номер на офертата: 32
Курорт: Сoзопол
Хотел Радик се намира в центъра на новия град, на 50м от централния градски плаж. От хотела се открива прекрасна гледка към морето и стария град. Разполага със собствена градина с басейн. Местата за настаняване са: два апартамента за четирима – всекидневна, с кухненски бокс и две самостоятелни спални; апартамент за трима – всекидневна кухненски бокс и спалня; стая с едно легло, останалите стаи са двойки и тройки. Някои са с изглед към морето. Във всички помещения, с изключение на единицата има климатик и хладилник. Всички стаи и апартаменти са със самостоятелен санитарен възел и телевизор с кабелна ТV.
частен дом Сирена
Номер на офертата: 30
Курорт: Китен
Частен дом Сирена се намира на 100 метра от южният плаж. Предлага на свойте гости двойни, тройни стаи и апартаменти. Всяка стая е оборудвана с телевизор, хладилник, собствен санитарен възел и тераса., Цена за легло ок.10-20лв,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Частни квартири в България - Сoзопол:

Частни квартири в Село Граматиково:
© DafiTravel.com ; Designed by: CheapestDesign.com Начало | За нас | Оферти | Контакти | CP